ALGEMENE INFO

• Aantal pleinen

• 5 binnenpleinen 7 buitenpleinen
  • Aantal leden

• We naderen de 100 aangesloten leden. Dit is ook het maximaal aangesloten leden. Indien je wil aansluiten, gelieve eerst contact op te nemen met het bestuur om te zien of er eventueel plaatsen zijn vrij gekomen.
  • Lidgeld

• Er wordt een jaarlijkse bijdrage gevraagd van € 25. Dit bedrag kan, mits aangesloten bij een ziekenfonds, grotendeels bij het betreffende ziekenfonds gerecupereerd worden. Dankzij dit lidgeld kan je zowel in de zomer als in de winter wekelijks spelen in declub en ben je ook verzekerd tegen ongevallen.
  • Speeldagen

• Er wordt gespeeld op: * dinsdagnamiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur enkel in de winterperiode ( van oktober tot eind april ) vrij spelen met lidkaart - zonder lidkaart betaal je één euro * elke dinsdagavond het hele seizoen van 19.00 uur tot 23.00 uur vrij spelen met lidkaart - zonder lidkaart betaal je één euro * Tijdens tornooien. Voor data tornooien klik hier

• Activiteiten

• Klik hier voor de Actviteitenkalender

• PARKEREN

• Gelet op het feit van burenoverlast, wordt MET AANDRANG gevraagd te parkeren ofwel voor het huisnummer 10 of zo dicht mogelijk tegen de haag. Verboden te parkeren op plaatsen waarbij een parkeersverbodplaat hangt en NIET op het grasperk van de buren. Op de oprit van de club is er ook plaats voor een tiental wagens. Gelieve in het belang van de club hier zeker rekening mee te houden ! In de aanpalende straten ( Bulensstraat ) is er ook voldoende plaats om te parkeren.( Slechts 100 m wandelafstand!)