DANKJEWEL !

Beste petanquers,
Een tijdje geleden kwam er een bericht in jullie mailbox in verband met een crowdfundingsactie rond 'Waterskiën voor mensen met een beperking'.
Deze actie werd georganiseerd door Lynn Steyaert, dochter van Bart Steyaert, stuwende kracht achter onze club.
Gezien wij een club zijn met een gouden hart is één van de doelstellingen van onze VZW dergelijke acties te ondersteunen.
De actie loopt reeds een tijdje. Daarom willen we jullie ook op de hoogte houden van de evolutie van deze crowdfunding.
Dit hebben de organisatoren doorgestuurd:

Wow! De eerste doelstelling is bereikt. Dank je wel aan alle 132 funders!
Dit kan alvast aangekocht worden:
- aangepast startplatform : € 5 700 - aangepast obstakel : € 8 500 - zitski : € 2 700 ... Er is nog € 1200 tekort om de vereiste € 16 900 te behalen. Dan bereiken we onze tweede doelstelling : de funtubes!
Blijf steunen en onze berichten delen op Facebook! Met alle extra centjes kunnen we nog meer doen voor minder mobiele mensen.
Alvast een grote DANKJEWEL !