Beste smijters,
De wintercompetitie zit er op. En ik kan gerust zeggen, het was n van de mooiste van ons bestaan.
Spannende wedstrijden, aangename sfeer, geen enkele tussenkomst van de geschillencommissie.
Echt bedankt allemaal en hopelijk bent u er volgend jaar ook terug bij.
Nu zijn we volop bezig met het samenstellen van de kalender van de zomercompetitie.
13 ploegen zullen strijden om de wisselbeker. Een ploeg tekort om het gemakkelijker te maken.
Moest u zich geroepen voelen om alle 14 dagen met drie of meer vrienden ( dus een 1 ploegje )samen een balletje te gooien,
neem dan gerust contact met mij op.
We starten met de eerste ronde in de periode van 1 tot en met 15 mei. Indien je de kalender hebt, kan dit ook al vroeger.
Maar in die periode moet uw wedstrijd afgehandeld zijn. Neem altijd contact op met uw tegenstander.
De thuisploeg is de uitnodigende ploeg! U krijgt van ons nog de gegevens van iedereen.
Een wedstrijd kan en mag op voorhand gespeeld worden, maar de geplande wedstrijden moeten steeds binnen de
kalenderdata gespeeld zijn !
De ploegen met thuishaven Leiehoek spelen altijd op maandag ( of u wisselt onderling van terrein, wat mag).
U speelt dus iedere match waar u wil, als het maar geregeld is met uw tegenstander!
Gelieve ieder bericht betreffende de westrijden ( planning, score, eventuele problemen ) per mail naar mij of Nol te sturen.
Petra verwerkt de scores en de standen.
Laat eventuele vragen maar komen.

Sportieve groeten,