Hoi mannen,
Wat ben ik blij dat ik jullie vanaf volgende week weer het vuur aan de schenen kan leggen.
Je weet het, h, persvrijheid boven alles.
Eerst wat info in verband met de gemaakte transfers in het tussenseizoen:

- De Leiehoek versterkte zich met Danil Vander Meeren en Jose Depoortere.
- De Plakkers moeten het vertrek van Patrick Coussens zien op te vangen.
- het Gulden Ei haalde Gregory Janssens binnen.
- De Pintenaars vonden versterking met Thierry Declerck en Mathias de Maerteleire.
- De Witte Kaproenen gingen op zoek in de antiekkast en haalden J Ysebaert van onder het stof,   gekend vanuit de beginjaren van de Leiehoek.
- De Leiejongens gaan op de familiale toer met John en Kim Depaepe.
  Ook Kris Cardinael is een versterking binnen hun rangen.
- Duvelke 1 krijgt er volgens mij met   Christiaan Leroy een goede pointeur bij.
- Duvelke 2 onderging enkele onderlinge verschuivingen, maar krijgen er met Chantal Van   Haesebroeck als kampioen Dames bij Malpertuis toch een serieuze versterking bij.
- Malpertuis komt, o.l.v. Bertrand Devos, weer kleur geven aan onze competitie. En Willy en Peter   Vander Schueren, Glenn en Ferdinand
  daar win je zomaar niet tegen.
En dan zitten Irenee en Ivan Dewaele nog op de bank. - Nieuwkomer in klasse A, Okra Grammene, kennen we allemaal. Maar Rik van Poucke schijnt nieuw te zijn.

Dan nog dit:
Iedere ploeg dient 3 inleg per match te betalen, liefst vr de wedstrijd.
Deze inleg dient om bij te dragen in de "boterhamavond", de trofee, de verwarming, enz.

Ik wens jullie veel geluk donderdag.

Sportieve groeten