Hoi mannen,
Hier zijn we met de laatste nieuwsbrief voor de start van het winterseizoen.
Vandaag bekijken we eens de transfers van de B-reeks.

- De Blauwe Roos versterkte zich serieus met Liliane en Rudy Pelst, toch wel 2 toppers.  ( Of ze   moeten betalen hebben, dat weten we niet.)
- Tennisclub Deinze: ik heb ze een paar keer aan het werk gezien in de zomer. Slecht zijn ze zeker   niet, maar toch deze tip: iets berekender spelen en de tegenpartijen gaan hun werk hebben.
- Los Amigos : willen de favorietenrol van zich wegwuiven, maar als je de namen bekijkt wordt dat geen   "lolletje"!   Franky De Dapper, Carlos De Schuyter, Patrick Minnaert, Patrick Coussens van de   Plakkers. Als coach Bart Steyaert z'n ploeg kan samenhouden, zien we deze volgend jaar terug in de   A-reeks.
- EZB : geen nieuwe namen op de lijst. Spelen ze verder op het elan van vorig jaar dan zijn ze moeilijk   te bespelen.
- De Leiebreiers: onze enige damesploeg heeft maar één doel: de grote jongens ferm pijn doen en   winnen. Hopelijk laten ze hun breinaalden thuis!
- De Prutsers : volgens mij een ploeg apart. Ofwel alles ofwel niets! Hopelijk eens "alles" voor hen dit   seizoen. Nieuwkomer is Stijn Segers.
- De Leffekes: bruine ploeg dat overkomt van Astene. Gerald en Stefaan, Martin Heyerick ooit Groene   Duivel, Anita van de Leiehoek of Malpertuis. De rest zijn nieuwe gezichten.
- Diablos: een nieuwe ploeg met bekende gezichten. Let op: hou er rekening mee!
- De Groene Duivels: erbij sinds het prille begin en onder impuls van Darline starten ze terug dit   seizoen. Enkele nieuwe spelers, Lieven en Frank, ook Kenny Van den Broecke, vorig jaar nog   deel   uitmakend van de Prutsers.
- Vl@s : geen noemenswaardige transfers, alhoewel Thierry Claus van De Witte Kaproenen toch een   serieuze versterking is.

Wij wensen u veel succes maar vooral heel veel spelplezier.

Nieuw :
  Naar het systeem van PC Loon voeren we een nieuw systeem in. Discussies op het terrein of niet   akkoord met de scheidsrechter wordt een gele kaart. Wie tweemaal geel incasseert moet één   wedstrijd   aan de kant.
  Mogen we ook vragen aan de supporters aan de rand van het terrein, zich niet in te laten met hetgeen   gebeurt op het terrein.
  Bij schieten, gelieve te blijven stilstaan tot de bal de grond raakt.
  Achter het butje staan tot ongeveer 70 cm is toegelaten.

Hopelijk kennen we zelf nog allemaal onze spelregels!
Sportieve groeten,
Roland.