PC DE LEIEHOEK
WOORD VOORZITTER

ECHTE VRIENDSCHAP

Hoi, Leiehoekers,

We komen even terug op het tornooi van 18 juni 2016 bij de Witte Kaproenen in Deinze.
Een dikke pluim voor de puike organisatie, ondanks het bar slechte weer.
Maar die dag zal in het geheugen blijven gegrift staan en wel om volgend, ongelooflijk verhaal.

De finale wordt bijna als vanzelfsprekend gespeeld door Bart, Tom en Patrick.
Maar wie steken daar ook hun neus aan het venster als tweede finalist:
de andere "Leiehoekcracks" NoŽl, Ybe en Roland ! Het belooft een spectaculaire finale te worden. Maar dan ...

Dan kwam de echtheid, de puurheid, de vriendschap, de samenhang van een echte club naar boven. Ik word er nog emotioneel van!
Het spel was reeds vijftig minuten bezig toen de regen plots terug spelbreker werd. We stonden in de finale nog nergens.
De toestand verbeterde er niet op, verder spelen werd heel moeilijk, zoniet onmogelijk!
Er werd met beide ploegen en de organisatie overlegd.
Er werd besloten om de twee finalisten als winnaars van het tornooi uit te roepen!

Bedankt, jongens ! Dit heb ik nog maar zelden gezien. Dat is wat men noemt echte vriendschap. Ik zal dit niet vlug vergeten.
Dit verhaal geeft me nog meer kracht en moed om mij voor jullie 100% in te zetten.
Ook een dikke merci aan al onze andere ploegen. Alles kleurde terug paars ondanks de dreigende, grijze regenwolken.
Ik sluit dit woordje graag af met volgende gemeende woorden:
Wat ben ik fier om voorzitter te zijn van zo'n club !

"UW" VOORZITTER

De finaleisten Ybe,Tom,Bart,Roland,NoŽl,Patrick